Kristne for Israel

OM OS

C4Israel, Christians for Israel, Kristne for Israels mission er at bringe forståelse i kirken, nationalt og internationalt, om Guds formål med Israel og samtidig støtte Israel. Vi ønsker at oprette et netværk af kristne, der arbejder lokalt for at støtte nationen Israel, det jødiske folk og kirken.

C4Israel er en tværkirkelig bevægelse, der engagerer mennesker - uanset kirkesamfund, tilhørsforhold eller baggrund - i deres kærlighed til det jødiske folk, i deres støtte til nationen Israel og i deres erkendelse af kirkens ansvar for jødernes tusindårige lidelseshistorie. Der er tre primære områder Kristne for Israel arbejder på: Informere, Inspirere og Involvere.


Rejser til Israel

Vi har gennem årene haft de mest fantastiske ture til Israel - både med store grupper (over 50 personer) og med mindre grupper - helt ned til blot fire personer. Israel er et fantastisk land at rejse i - uanset om man rejser sammen med en gruppe eller om man rejser som enkeltperson.

Fra nord til syd møder du spændende steder, interessante mennesker og masser af gode oplevelser!

Kontakt os gerne, hvis du planlægger en tur på egen hånd. Måske kan vi hjælpe med gode råd og ideer. Det er ikke billigt at rejse i Israel, men det er altid godt!

Hineni Center

Hineni Center driver et suppekøkken i Jerusalem under Benjamin Philips ledelse. Kristne for Israel hjælper med at bespise mindrebemidlede borgere til et sundt måltid

Israel er kendt for velstand, økonomisk stabilitet og høj levestandard. Ofte glemmer vi, at der også er en anden side. Det er den barske virkelighed med fattigdom og sult, hvor hundrede tusinder af israelere lever hver dag. Mange er afhængige af velgørenhedsprojekter. Kristne for Israel hjælper og støtter arbejdet med Hineni Suppekøkkenet i Jerusalem.

post@c4israel.dk