Kristne for Israel

KONTAKT OS

Kontoret har åbent to dage om ugen: Tirsdag og onsdag kl. 12.00-16.00. Tlf. 32 340 111

Du er altid velkommen til at sende en mail på post@c4israel.dk og vi svarer dig hurtigst muligt. Formularen her på siden kan du eventuelt anvende ved henvendelser. Drejer det sig om bestilling af Nyhedsbrev og Avis vil vi bede dig bruge formularen på den side, så vi har alle postale oplysninger på samme formular.

Over 40 års kombineret erfaring og ekspertise

Kristne for Israel begyndte for 40 år siden i Holland, hvor arbejdet helt fra starten har stået på to ben. Christians for Israel (C4Israel) og Israel Product Center (IPC).


C4Israel er den korte version af navnet Christians for Israel, (Kristne for Israel) som i mere end 40 år har arbejdet fra sit hovedkvarter i Holland. Vi er en international tværkirkelig bevægelse, og engagerer os helhjertet med kristne - uanset kirkesamfund, tilhørsforhold eller baggrund - i kærlighed til det jødiske folk, i støtte til nationen Israel, og i erkendelse af jødernes lidelser gennem Kirkens historie.


Det andet område er køb og salg af israelske produkter. Den mest effektfulde måde at vise sin kærlighed til Israel - er ved at handle med Israel. Derfor har Israel Product Center (IPC) gennem 40 år importeret varer fra Israel. I Danmark står Sound of Heaven for salg af Israelske varer. Du er velkommen til at besøge hjemmesiden www.soundofheaven.dk og få et indtryk af et udvalg af varer fra Israel. Vi sender gerne et katalog med de nyeste produkter.

Skriv eller ring

Du er altid velkommen til at kontakte os. Send eventuelt en mail så kontakter vi dig snarest.

Du kan tilmelde dig vores nyhedmail på formularen: Nyhedsmail.

Hvis du ønsker at modtage vores avis, skal du bruge formularen på AVIS siden.

Nyhedsmail

Tilmelding

* skal udfyldes
/ ( mm / dd )